Print On Demand

Funderar du på att starta ett klädmärke? Kanske är du en musiker eller kostnär som vill sälja merchandise utan ansträngning?

Då är detta lösningen för dig. För närvarande samarbetar vi både med uppsta­rtsprojekt och etablerade artister och varumärken.

Varför Texprint?

Vi har många års erfarenhet inom DTG-tekniken, ända sedan 2009.

Vi värderar kvalitén på våra tryck väldigt högt och skickar alltid plagg som vi känner oss stolta över.

Med våra Kornitmaskiner ser vi till att dina kunder får de bästa DTG-trycken på en mängd olika plagg och textilier. Att vi ligger i Småland utanför Jönköping gör att vi ligger strategiskt placerade när det kommer till logistiken och kan leverera till majoriteten av landet inom en arbetsdag.

Varför välja en Print On Demand-lösning?

  • Inga Startkostnader
  • Ingen lagerhållning
  • Ingen risk
  • Sälj inom några minuter
  • Stort utbud av produkter

Hur fungerar det?

1. Integration

Först måste vi integrera er webshop med vårt produk­ti­on­ssystem.

Det finns enkla guider att hitta på vår hemsida. Där skapar ni artiklarna som ni vill sälja med vårt designverktyg. Enklast är det att koppla ihop med butiker skapade i Shopify.

2. Ny Order

Efter att vi har integrerat din butik och det sker en försäljning kommer alla order som berör oss att hamna i vårt produk­ti­on­ssystem.

3. Orderplock

Vi plockar produkterna ifrån lagret eller beställer hem om det är en artikel som vi inte lagerhåller. En streckkod skrivs ut som kopplar plagget med rätt order och tryckfil.

4. Tryck/Brodyr

Plagget läggs på kö vid respektive maskin och trycks eller broderas enligt instruktioner. Innan plagget går vidare till packning kvalitétssäkras det.

5. Leverans

Den färdiga produkten hamnar på packbordet. Är det flera produkter på ordern inväntas samtliga innan artiklarna packas, vägs och skickas.