Extra Branding

Transfertryck i nacken

Enkel och prisvärd metod för att ge ditt plagg den sista touchen. Perfekt om du vill undvika en vävd etikett men ändå visa ditt varumärke. Tillgängligt både för Print On Demand och större beställningar. Transfern tillhandahålls av kunden och skickas till oss. Priset avser endast appliceringen. Vi kan också förse er med transfer, kontakta oss så tar vi fram en offert.

Vävd etikett

Ifall du önskar ge dina plagg en professionell touch kan vi göra det. Vi både sprättar och ersätter befintliga etiketter samt sätter dit fålletiketter. Tillgängligt både för Print On Demand och större beställningar. Etiketter tillhandahålls av kunden och skickas till oss. Priset avser endast sprättning och sömnad. Vi kan också förse er med etiketter, kontakta oss så tar vi fram en offert.

Swing-tag

Färdigställ utseendet på ditt plagg genom att addera en swing-tag. Få ut något extra budskap med ditt plagg eller ge dina kunder ytterligare information. Tillgängligt för både Print On Demand och större beställningar. Materialet till Swing-tagen tillhanda hålls av kunden. Om ni önskar kan vi förse er med nödvändigt material, kontakta oss så tar vi fram en offert.

Extramaterial

Vill ni att vi lägger med extra material med varje beställning till era kunder? Då är det här tjänsten för dig. Vare sig det är ett flygblad, tackkort eller någon gratisprodukt så kan vi packa det med varje order. Tillgängligt för Print On Demand. Priset gäller endast för att lägga med extra materialet. Det fysiska materialet måste skickas till oss i bulk. Viss typ av material/­produkter kan vi tillhandahålla. Kontakta oss med din önskan, så försöker vi hjälpa till och tar fram en offert.

Styckpackning

Önskar ni att vi styckpackar alla plagg vid en större beställning? Välj då det här tillägget. Vi viker, packar i påsar av återvunnet material och förseglar med svets.