DTG Tryck

DTG eller Direct to Garment är en relativt ny tryckmetod där bläcket, som namnet antyder, trycks direkt på plagget. Detta skapar en tryckkänsla som är otroligt mjuk och som binder ner i tygfibrerna och blir extremt hållbart. Tryckmetoden ger en stor flexibilitet när det kommer till kvatitet, färgvariation och produktionstid. Tack vare våra Kornitmaskiner kan vi erbjuda fullfärgstryck med transparanta detaljer på plagg i alla färger.

Miljövänligt bläck

Bläcket vi använder oss av, NeoPigment™, är vatten­base­ratoch helt fritt ifrån tungmetaller, formaldehyd och alkyl­feno­leto­xylater. Det gör att färgen inte är giftig och biologiskt nedbrytbar. Tillsammans med vår oerhört vattensnåla produktion skapar det ett miljövänligt tryck.

Fördelar med DTG-tryck

Kort ledtid: Med DTG-tryck kan vi ta ett motiv, spara den och börja trycka inom sekunder.

Ingen uppstart eller minim­um­kvan­ti­teter: Vi kan trycka så många eller så få plagg som ni önskar. DTG klarar alla orderstorlekar. Även att vi erbjuder rabatter för större volymer uppmuntrar vi våra kunder att bara beställa det de behöver, allt för att minska spillet och vår miljöpåverkan. Eftersom vi inte har några startavgifter är det fortfarande ekonomiskt hållbart att bara trycka ett plagg.

Flerfärgs- och komplexa motiv: Till skillnad ifrån andra tryckmetoder spelar det ingen roll hur många färger som finns i bilden. Med DTG är det enkelt att trycka fotografier, flerfärgade logotyper, gradienter och även transparanta detaljer. Det andra skulle säga  är svårt eller omöjlig, trycker vi utan problem.