Integrationer

Automatisera er orderhantering med någon av våra e-handels-integrationer.

Orderhantering med våra integrationer betyder att ni inte behöver hantera några beställningar manuellt, vilket sparar tid och ni kan fokusera på andra uppgifter.

Shopify

Passar för nya och befintliga butiker där Shopify erbjuder många avancerade funktioner samt vår app som gör det enkelt att sälja egendesignade kläder på nätet. Vår app är gratis och finns i Shopifys App-butik!

  • Kostnad: Gratis
  • Svårighetsgrad: Enkel

WooCommerce (WordPress)

Integrera er WooCommerce butik och skicka era beställningar automatiskt till oss. Ert konto ansluts direkt till WooCommerce, vilket betyder att ni inte behöver någon extra app eller plug-in. Ni kommer åt funktionen så fort ni registrerat ert konto hos oss. Behöver ni hjälp med inställningarna ber vi er kolla vår guider i hjälpcentret alternativt kontakta oss.

  • Kostnad: Gratis
  • Svårighetsgrad: Medel

API

Dokumentation om integreringen finns i inloggat läge på vår hemsida.

API är en förkortning för Application Programming Interface, vilket översatt betyder gränssnitt för att koppla samman olika program. Gränssnittet gör att programmen kan samtala och förstå varandra.

APIer är inte nödvändiga, åtminstone i vissa fall. Det skulle gå att utveckla en enkel app som öppnar en hemsida och läser informationen och visar den för användaren (precis som användaren gör när den besöker en hemsida och själva läser informationen). Genom att använda en API skickar appen ett meddelande till hemsidans API (skrivet i ett strukturerat format som JSON) sidans API svarar då med en strukturerat meddelande. Responsen visas sedan i appen för användaren genom dess gränssnitt.

Utan en API är appen beroende av att hemsidan där informationen hämtas förblir statisk, alltså att den inte ändras. Kodningen berättar för appen exakt var informationen som ska hämtas finns, men om hemsidan ändras och informationen flyttas vet inte appen var den ska leta. För platsen där den är tillsagd att hämta information från är tom. Detta kan resultera i att appen slutar fungera.

Med en API kan appen och hemsidan prata med varandra och tillhandahåller informationen baserad på den bestämda strukturen. Även om hemsidan utseende ändras påverkar inte detta API-strukturen och appen kan fortsätta fungera även om hemsidan ändras. Att använda API är därför en robust lösning som användare kan utnyttja för att integrera sin webshop med Texprint.se

Att använda Texprints API

Utan att använda vår API kommer ni inte kunna skapa en integration för att kommunicera personlig information eller skapa orders Gränssnittet måste därför kunna kommunicera med vår API genom antingen JSON eller XML.

Ert gränssnitt kommer skicka strukturerade förfrågningar genom att använda fördefinierade värden och svaren kommer bli returnerade med strukturerade svar. Dialogen mellan ert gränssnitt och vår API möjliggör att er webshop kan integreras med vårt system.

  • Kostnad: Gratis
  • Svårighetsgrad: Svårt