Att sälja med Texprint: Din helhetslösning för Print on Demand!

Att sälja med Texprint: Din helhetslösning för Print on Demand!

Efterfrågan av egendesignade kläder har aldrig varit större och den uppåtgående trenden ser ut att fortsätta i allt större hastighet. Om du är en kreativ entreprenör som ska börja bygga ett unikt varumärke och etablera det i en högt konkur­ren­sutsatt markand, behöver du arbeta med en stark och pålitlig partner. Denna partner är Texprint!

Med över 15 års praktisk erfarenhet och med framgång inom den krävande Direct to Garment (DTG) sektorn, kan Texprint tillhandahålla dig med verktyg och kunskap som du behöver för att lyckas. Som familjeföretag strävar vi efter att erbjuda våra kunder med den högsta nivån av kvalité och service, vårt team finns alltid tillgängliga att hjälpa er med era frågor.

Texprints kunder kan snabbt och enkelt integrera vår produkt­plat­tform med deras e-handels­plat­tformar, som Shopify och WooCommerce samt skräddarsy integrationen till andra butiker med deras kraftfulla API. Du kommer att få tillgång till designverktyget vilket är fullspäckat med funktioner som tillåter dig att ladda upp, ändra samt skapa unika och egna designer som sedan kan tryckas på något av alla de kläder vi erbjuder. När kunder handlar ifrån din butik, skickas ordern automatiskt till vårt produk­ti­on­ssystem.

Den valda produkten plockas från vårt lager och om vi inte har den i lager kommer vi beställa den från någon av de pålitliga leverantörer vi har i vårt nätverk. Din design kommer sedan förädla produkten med hjälp av vår tryckmaskin från Kornint innan den torkas till perfektion.

Vi erbjuder flera tillägg som förädlar och brandar de egendesignade kläderna. Förädlingsval inkluderar värmetransfer i nacken, vävd etikett antingen i nacken eller i någon av sömmarna och swing tags. Du kan antingen köpa in dessa själv och skicka till oss, vill ni att vi tar fram dessa kan vi såklart göra det med. Det går också bra att inkludera extra material i försändelsen, till exempel flyer för marknadsföring eller styckpackning i ekologiska påsar eller påsar gjorda av återvunnen plast. Allt för att göra ert varumärke starkt samtidigt som vi upprätthåller vår ambition att tillhandahålla en hållbar produktion.

Efter en noggrann kontroll för att säkerställa den bästa kvalitén på de tryckta kläderna, skickas de till vår packstation. Härifrån kommer beställningen skickas i sin helhet till dina kunder, vart de än befinner sig i världen.

Kolla gärna runt på vår hemsida för detaljer om våra print on demand-produkter och tjänster. Önskar du fortsatt kontakt med oss på Texprint och få nyheter, uppdateringar och annan information kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev, följa oss på Facebook eller Instagram. Tveka inte att kontakta oss och vårt team om du har några frågor eller behöver rådgivning.
 

Publicerat i Produktnyheter, Företagsnyheter och taggat Print on Demand den