Integration av Shopifybutik: Snabbt, Gratis och KUL!

Om du vill bli framgångsrik i den komplexa, krävande och konkur­ren­sut­satta världen av print on demand, är en utmärkt strategi att göra den potentiella kundmarknad så stor som möjligt. Därför är det en bra idé att erbjuda produkter på flera olika e-handels­plat­tformar.­ 

Du kan nu integrera en e-handelsbutik direkt med Texprint. När du gör det behöver du inte längre spendera timvis med att hantera beställningar manuellt, eftersom hela processen är automatiserad, snabb och pålitlig. Detta frigör mycket av din tid, som du istället kan ägna åt det du älskar mest: designa! I denna upplaga av vår blogg ska vi titta på Shopify, en av världens mest populära och snabbast växande e-handels­plat­tformar.­ 

Shopify, som designades och kodades av affä­rskamraterna Tobias Lütke och Scott Lake, lanserades sommaren 2006. Det blev en stor framgång och fick snabbt ett rykte om att vara kraftfullt men ändå lätt att använda. Shopify har gått från klarhet till klarhet, vuxit samt utvecklats och används nu av miljontals företag i 175 länder på världens alla kontinenter. 

Att använda Shopify för att sälja specialtryckta kläder och varor erbjuder många tydliga fördelar. 

  • Som vi redan har nämnt är Shopify extremt lättanvänt, även för en nybörjare, och du behöver inte kunna koda för att komma igång. Designen kan du välja själv genom en mängd klara teman tillsammans med en enkel drag-and-drop-funktion för att få din butik att se ut precis som du vill. 
  • Du kan utöka din butik med appar, det finns mer än 1 200 tillgängliga i Shopify App Store. Dessa underlättar allt från lagerhantering till kundservice, betalning och mycket mer. I appbutiken hittar du också Texprint-appen, som är helt gratis att installera och använda. 
  • Shopify är designat med skalbarhet i åtanke. När din print on demand-verksamhet växer (vilket den definitivt kommer att göra när du arbetar med Texprint!) kan du enkelt skala din butik och lägga till de nya funktionerna du behöver allt eftersom.  
  • Med Shopify behöver du inte oroa dig för det tekniska och komplicerade. All säkerhet och hosting tar Shopify hand om, vilket ger både dig och dina kunder fullständig sinnesro.  
  • Att expandera din potentiella marknad görs enkelt med Shopify tack vare en mängd inbyggda marknadsfö­ringsverktyg.

    Hundratals miljoner människor köper egendesignade-produkter från Shopify varje år, därför bör du verkligen överväga att skapa en butik och börja sälja om du inte redan har gjort det. Du kan sedan integrera den med Texprint gratis! Integ­rati­ons­pro­cessen tar bara några minuter och vår egna Pär har gjort en YouTube-video som visar hur enkelt det är. Kolla in den och integrera DIN Shopify-butik idag!

    Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från Texprint genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev via e-post och följa oss på Facebook och Instagram. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver expertråd

Publicerat i Företagsnyheter den