Välkommen till Texprint!

Välkommen till Texprint!

Sedan 2009 har Texprint utvecklats och blivit en välkänd aktör inom den svenska DTG-branschen. Om du funderar på vad vårt senaste steg i vår tillväxt är, behöver du inte undra längre, för du tittar på det just nu. Vi är otroligt stolta och glada över att lansera vår helt nya, toppmoderna webbplats.

Om du aldrig i varit i kontakt med oss tidigare, låt oss berätta lite om vilka vi är och vad vi gör. Texprint är ett familjeägt företag som verkar från de vackra Småländska skogarna i södra Sverige. Vår specialitet, som vi ständigt förbättrat sedan starten, är produktionen av premiumkvalitet för speci­alan­passade tryckta och broderade produkter av alla slag. Oavsett om du har ett befintligt varumärke eller precis har börjat titta in i denna dynamiska sektor, strävar Texprint efter att vara en one-stop-shop som kan leverera alla dina behov med högsta standard.

Vår helt nya webbplats har skapats med den senaste tekniken vilket ger våra kunder en smidig, stilren och sömlös upplevelse. Våra kunder har tillgång till en kraftfull men lättanvänd designfunktion för att skapa unika och personliga produkter, som tillverkas på beställning med våra utmärkta Kornitmaskiner. Vi erbjuder också ett utbud av möjligheter att fortsatt profilera produkterna, så som nack-transfer, swing-tag och vävda etiketter.

Att hantera en Print on Demand-verksamhet är enkelt med Texprint tack vare våra integrationsmö­jligheter för e-handel, som låter dig automatisera alla aspekter av din orderhantering. Vi kan integrera med stora plattformar som Shopify och WooCommerce, men även unika butiker med hjälp av vår API-teknik.

Texprint är engagerade i hållbarhet och alla våra produkter skapas med de mest miljövänliga metoderna som är möjliga. Print on demand är i sig hållbart eftersom den minskar avfallet genom att endast trycka produkterna efter att de har beställts. Vi förstärker vårt hållbara tänk på många sätt, bland annat genom att använda nedbrytbara färger till att promota ekologiska produkter.

Marknaden för Print on Demand-tjänster växer i en exponetiell takt. En metaanalys av data utförd av det ledande marknadsundersö­kningsbolaget Straits Research visade att den globala marknaden var värderad till 4,24 miljarder pund i början av 2023. Forskningen visade också att, baserat på den nuvarande årliga tillvä­xthastigheten (CAGR) på över 26%, kommer den globala PoD-marknaden att växa till en summa av 30,68 miljarder pund fram till 2031.

Om du vill lyckas i denna dynamiska arena är Texprint din perfekta partner. Utforska vår webbplats för mer information och registrera ditt kostnadsfria konto idag.

För att hålla dig uppdaterad och ta del av alla våra nyheter. Prenumerera gärna på vårt regelbundna nyhetsbrev. Du är också välkommen att följa oss på Facebook, X, TikTok, Instagram, YouTube, Pinterest och LinkedIn.

Publicerat i Produktnyheter, Företagsnyheter och taggat print on demand, custom, intergration den