Texprint DTG: Ett familjärt samarbete

Print on Demand-industrin är en av de mest dynamiska i världen, den växer och ändras hela tiden. Vi på Texprint har mer än 15 års erfarenhet inom den här sektorn och vi har utvecklats med den genom att alltid snappa upp ny teknik och nya arbetssätt som förbättrar våra tjänster. Det som inte har förändrats alls sedan vi började är faktumet att vi är ett familjeföretag som värderar ett nära samarbete med våra kunder, samt att förse dem med förstklassiga produkter på ett hållbart och ekologiskt sätt.

I den här utgåvan av vår blogg vill vi introducera en del av oss här på Texprint: Pär och Oskar.

Även om han utför många funktioner här på Texprint så är Oskars huvudsakliga syssla att hantera logistik och ta hand om kunder. Till skillnad ifrån andra Print On Demand-företag värderar Oskar att vara tillgänglig och att upprätthålla en nära kontakt med alla kunder, hjälpa till att svara på frågor samt ge expertråd.

När han får tid över finns det inget Oskar älskar mer än att gå upp tidigt, brygga en stark kopp kaffe och åka i väg och spela en runda golf med sina vänner. Något han en dag hoppas kunna dela med sina barn. En annan sak Oskar kan göra är att stå på händerna, men tack och lov så har han alltid båda fötterna på jorden medan han är på jobbet.

Pär är också en multitasker på Texprint, och ansvarar för som han beskriver det ”lite av det mesta” men med fokus på IT, ekonomi, packning och tryckning. Han har en Master i det krävande ämnet materi­al­tekning. När han inte är uppslukad av att titta på filmer om matematik, ägnar han sig åt lite olika hobbys bland annat ishockey, bilvård, ölbryggning eller spenderar kvalitetstid med Tacco & Doris, hans hundar.

Texprint är mer än bara ett företag för Pär och Oskar; det är deras livsverk. De arbetar tätt tillsammans för att skapa produkter de kan vara stolta över och kunderna nöjda med. Att behandla varje plagg med noggrannhet för att få en så kvalitativ slutprodukt som möjligt är något som är viktigt för duon.

Vi välkomnar dig att titta runt på Texprints helt nya hemsida för att se vårt kompletta utbud av produkter och tjänster. Önskar du få mer nyheter, uppdateringar, erbjudanden och mycket mer så anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Publicerat i Företagsnyheter och taggat DTG, Print on demand den