T-Shirts: Rekorden!

Den ödmjuka t-shirten är utan tvekan ett av de mest populära plaggen i världen. Trots sin enkla design kan t-shirten anpassas på oändligt många sätt, en egenskap som har förstärkts ytterligare under de senaste åren med den stigande populariteten för print-on-demand-industrin.

Med t-shirts som är så allestädes närvarande, är det knappast förvånande att hitta dem nämnda många gånger i den populära Guinness rekordbok. För denna roliga upplaga av Texprints blogg har vi djupdykt i boken och här delar vi några av våra favoriter av t-shirt-rekord!

Världens största t-shirt
Detta rekord sattes i ett samarbete mellan Rumäniens Rugbyförbund och Kaufland, en av Europas mest framstående detal­jhan­del­skedjor. Genom att arbeta tillsammans skapade volontärer från dessa två organisationer en t-shirt som mätte hela 73,5 meter i bredd och nära 109 meter i längd. Det vi på Texprint gillar bäst med detta rekord är att det gigantiska plagget var gjort helt av över 300 000 återvunna plastflaskor, eftersom vi är ett företag med starkt engagemang för hållbarhet

Flest t-shirts som burits samtidigt
Ted Hastings från Ontario i Kanada håller detta tokiga rekord, efter att ha lyckats klä sig i otroliga 260 t-shirts samtidigt. Det första plagget han tog på sig var i hans vanliga storlek medium men den sista tröjan var en enorm, 20X i storlek! Om detta rekord verkar överraskande, tänk på att Hastings inte satte rekordet utan slog det; Sanath Bandard från Sri Lanka var den tidigare rekordhållaren som klätt sig i 257 t-shirts.

Flest t-shirts som rivits sönder på en minut
Detta hänsynslöst destruktiva rekord sattes av Ashrita Furman från USA, som slet sönder 24 individuella t-shirts på 60 sekunder. Furman är ingen främling för rekordböckerna, efter att ha satt över 700 av dem under nästan 45 år. Denna prestation i sig fick hans namn i Guinness rekordbok ännu en gång som rekordhållare för flest rekord: vilket är lite svårt att få ihop!

Flest vikta t-shirts på en minut
Detta är ett mycket mer förnuftigt rekord enligt vår åsikt: t-shirts bör tas väl om hand och inte förstöras meningslöst! Rekordet sattes av David Rush från Idaho i USA år 2022, när han vek 31 plagg på bara 60 sekunder.

Texprint erbjuder en omfattande samling av högkvalitativa t-shirts för kvinnor, män och barn. Varje plagg är redo att förädlas med ditt unika tryck eller brodyr, bläddra gärna igenom kollektionerna nu och var kreativ. Vem vet, kanske en dag ser du DITT namn i rekordböckerna!

Prenumerera på Texprints nyhetsbrev för fler specialinlägg som detta, tillsammans med massor av andra nyheter, uppdateringar och exklusiva kampanjer samt följ oss på Instagram och Facebook.

Publicerat i Produktnyheter den