Stanley/Stella: Ett hållbart klädmärke för Print on Demand

Stanley/Stella grundades av den belgiska entreprenören Jean Chabert, med visionen att 'bryta modebranschens koder och omskapa modet för en bättre värld.' Företaget grundades 2012, vilket gör det imponerande att Stanley­/Stella-varumärket nu 12 år senare är erkänt över hela världen som en ledare inom stil, innovation och hållbarhet.

Några av världens mest betrodda organisationer har certifierat och/eller godkänt alla de produkter som Stanley/Stella tillverkar, exempel är The Global Organic Textile Standard (GOTS), The Organic Content Standard (OCS), The Global Recycled Standard (GRS), OEKO-TEX® och People for the Ethical Treatment of Animals (PETA). Eftersom vi på Texprint har ett starkt fokus på miljön och hållbarhet i vårt arbete blir Stanley/Stella, med dess certifieringar och godkännanden, en idealisk partner för oss.

Texprint är stolta leverantörer av Stanley/Stellas produkter och erbjuder ett sortiment av leverantörens populäraste plagg där alla kan designas på Texprints hemsidan. Denna förstklassiga kollektion inkluderar:

Cultivator 2.0 Zip-Thru Sweatshirt
Unisexplagget har några tekniska funktioner som gör det smart och modernt, inklusive isydda ärmar med förbättrad passform, en huva i dubbla lager i samma tyg, justerbara dragsnören, metallöglor och ribbade muddar. Tröjan stängs framtill med en robust exponerad dragkedja i metall och har två stora magfickor. Ett brett utbud av storlekar finns tillgängliga från 2XS till 3XL och 21 olika färger finns att välja mellan. Några exempel är subtila nyanser som Heather Grey, Cotton Pink och Aloe blandat med starkare och mer levande färger som Glazed Green, Worker Blue och Burgundy.

Tote Bag
Denna klädkollektion från Stanley/Stella kompletteras med ett sortiment av accessoarer, inklusive denna tygväska. Utrustad med långa handtag förstärkt med korsstygn och en dubbelvikt övre kant som förbättrar dess styrka samtidigt som den ger ett stilrent utseende. Längst ner finns en formad söm som ger extra volym. Texprint erbjuder Stanley/Stellas tygväskan i fem färgalternativ: Natur, Vit, Svart, Midnight Blue eller Heather Grey.

Alla produkter vi levererar är kärleksfullt anpassade här i vårt hemland Sverige med hjälp av den senaste tekniken för klädtryck och material. Kolla gärna igenom vår webbplats för att upptäcka vår kollektion av kläder och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att regelbundet få massor av nyheter, uppdateringar, speci­al­fun­ktioner och exklusiva erbjudanden från Texprint!

Publicerat i Produktnyheter och taggat Print on Demand, DTG den