STANLEY/STELLA

STANLEY/STELLA

Låt oss presentera dig för ett av de ledande varumärkena inom hållbarhet och deras engagemang för att skapa kvalit­ets­pro­dukter utan negativ påverkan på vår planet. Deras kärnvärden sträcker sig bortom att vara vänliga mot jorden; de omfattar också människorna som lever på den.

Ansvarsfull leveranskedja

"Från att hämta hållbara råmaterial till att samarbeta med ett engagerat nätverk av officiella återförsäljare som delar våra värderingar, strävar vi efter att ha en positiv påverkan vid varje steg på vår resa."

 Stanley­/Stella väljer de mest miljövänliga råmaterialen, samarbetar med toppmoderna fabriker och väljer hållbara partners för transport och lagring. Allt detta arbete går in i att skapa en kollektion som uppfyller de högsta standarderna på den europeiska marknaden. Vi är stolta över att dekorera deras plagg och se till att de är lika miljövänliga när de lämnar oss med vårt DTG-tryck. 

Certifieringar 

Stanley/Stella strävar alltid efter att se bortom certifikaten för att utöka deras positiva åtgärder för människor och planeten. Här är certifikaten du får när du köper Stanley­/Stella-produkter:

GOTS: Den globala standarden för ekologisk textil (GOTS) är den ledande vä­rldsomspä­nnande standarden för produktion av ekologiska fibrer. Baserad på både ekologiska och sociala kriterier är det den strängaste certifieringen för ekologisk bomull.

OCS: Den organiska innehå­llsstandarden (OCS) är en frivillig internationell standard som verifierar närvaron och mängden organiskt material i en slutprodukt. Den spårar flödet av råmaterial från källan till den slutliga produkten.

GRS: Den globala återvin­nin­gsstan­darden (GRS) är världens ledande standard för återvunna textilier. Standarden gäller hela leveranskedjan och hanterar spårbarhet, miljöprinciper, sociala krav, kemiskt innehåll och märkning. Allt det återvunna bomull­sma­terialet, återvunnen polyester och återvunnen nylon de använder är GRS-certifierat.

OEKO-TEX: Standard 100 av OEKO-TEX® är en av världens mest kända standarder för bedömning av skadliga ämnen i textilier. Även där dessa ännu inte är lagligt förbjudna garanterar vi att våra produkter följer EU:s REACH-förordning.

PETA: Stanley/Stella är ‘PETA-godkända’, vilket innebär att de varken utför eller beställer djurförsök och lovar att aldrig göra det. Deras produkter är tillverkade av 100% veganska material och 0% animaliska fibrer, vilket säkerställer att inget djur far illa.

Dessutom är de medlemmar i Fair Wear och Textile Exchange för att förstärka den positiva påverkan de har på alla människor som arbetar inom deras verksamhet.

Kollektion

Med en komplett kollektion behöver du inte leta länge för att hitta det du behöver. T-shirts, sweatshirts, hoodies, byxor – allt finns, i olika stilar, passformer och moderna färger för att passa varje kunds behov.

Några modeller vi vill framhäva är DRUMMER, ROLLER och CREATOR. Vissa färger ingår i vårt standardlager, vilket innebär kortare ledtid för din eller dina kunders beställningar.

Om du är intresserad av att läsa mer om STANLEY/STELLA, besök deras webbplats: STANLEY/STELLA

Publicerat i Produktnyheter den