Spara tid & pengar med våra e-handelsintegrationer!

Spara tid & pengar med våra e-handel­sin­teg­rationer!

Print On Demand industrin är redan stor och den växer varje dag. Det betyder att konkurrensen är stenhård. Företag måste därför se till att de har så många fördelar som möjligt gentemot sina konkurrenter. En av de bästa fördelarna med ett Print On Demand-företag kan ha är en automatiserad orderhantering; hos oss på Texprint kan vi erbjuda denna fördel med våra snabba, okomplicerade och sömlösa e-handel­sin­teg­rationer.

Att hantera sina order manuellt, speciellt när verksamheten börjar växa, kan ta mycket tid och resurser som hade varit bättre att spendera på andra saker. Med en automatiserad E-handel­sin­teg­ration ifrån Texprint får du just det, mer tid och möjlighet att expandera verksamheten precis hur mycket du vill. Just nu erbjuder vi enkla integrationer mot ledande e-handels­plat­tformar som Shopify & WooCommerce. Men även API-kopplingar till unika plattformar.

Shopify

För nästan två decennier sedan bestämde sig entreprenö­rsduon Scott Lake och Tobias Lütke att grunda Snowdevil. En onlinebutik som sålde snowboards och andra relaterade produkter. De upptäckte snabbt att de e-handelsverktyg och plattformar som fanns då inte mötte deras högt ställda krav. Lütke bestämde sig för att, med sina enastående program­mer­ing­skun­skaper, bygga en egen plattform. Med ”Ruby on Rails”, ett webbramverk med öppenkällkod, skapade duon Shopify och lanserade det i juni 2006.

Det blev en framgångssaga direkt, Shopify växte lavinartat under de kommande åren. Idag används plattformen av över 2 miljoner användare i över 175 olika länder runt om i världen. Shopify ger sina användare tillgång till ett stort utbud av olika användbara tjänster. Allt ifrån marknadsföring till smidiga betallösningar.

WooCommerce

WooCommerce, också känt som bara Woo, är en plattform med öppen källkod som använder WordPress vilket är företagets kärnprodukt. Skapad av Jigowatt-utvecklarna James Koster och Mike Jolley, släpptes plattformen i september 2011 och används idag av mer än 4 miljoner e-handlare i olika storlekar. WooCommerce ger sina användare möjligheten att skapa helt unika onlinebutiker där man har tillgång till flera tusen olika teman och mallar I samband med manga olika plugin och expansioner.

Att integrera din e-handel med Texprint är enkelt, och bäst av allt, helt gratis. För att komma i gång behöver du registrera dig på vår hemsida. Efter att du skapat ditt konto, skapat integrationen och designat dina produkter kommer din Print On Demand e-handel snart att blomma. Om ni behöver mer information, hjälp eller råd, tveka inte på att kontakta vår support så hjälper vi dig på bästa sätt.

Publicerat i Produktnyheter, Företagsnyheter och taggat automate, print on demand den