Print on Demand med Build Your Brand!

Med en snabbt växande Print On Demand-marknad är det viktigt att ligga steget före sina konkurrenter för att lyckas. En stor del av att först attrahera och sen hålla kvar sina kunder är att skaffa sig ett rykte som andas kvalitét. Då är det viktigt att använda sig av kvalitativa produkter ifrån ledande märken. Det tillhandahåller vi med här på Texprint; vår omfattande produktportfölj innehåller några av de största varumärkena i branschen, så som Fruit of the Loom, Gildan, Stanley/Stella, AWDis och Westford Mill.

En annan nyckelleverantö­r som vi erbjuder anpassningsbara produkter ifrån är, som så passande heter, Build Your Brand. Produkter ifrån den här tillverkaren som vi på Texprint erbjuder är bland annat:

Heavy Zip Hoody
Flaggskeppet i Build Your Brands kollektion är deras Heavy Zip Hoody. Med en tidlös streetwear-design som passar den modemedvetna kunden. Tillverkad i de bästa materialen och exklusivt tillgänglig i svart är denna fantastiska tröja utrustad med flera sofistikerade designelement.
Bland annat, set-in-ärmar, ribbade muddar, dubbelsömmad luva, nackband, och en stor magficka. Ett utmärkt val för den som söker både stil och komfort!

College Jacket
Denna jacka, tillverkad i en bekväm normal passform, kombinerar sömlöst det smarta med det sportiga och resulterar i ett attraktivt plagg. Den är utformad i en ikonisk collegestil med ribbad krage, kontrastfärgade armar, ribbstickade detaljer och metallknappar. Jackan är tillverkad i en bomullsrik tygkombination. Den är tillgänglig i storlekarna XS-5XL i fem olika färgkom­bi­nationer: Vit/Svart, Vit/Navy, Vit/Grå, Vit/röd och Svart/Grå.

Sweatpants
Ett väsentligt plagg i varje garderob, de här mångsidiga byxorna är designade med kundens komfort i åtanke. Tillverkade i normal passform med det mjukaste bomull­sma­terialet av högsta kvalitet. Byxorna är utrustade med ett flexibelt midjeband som kan justeras med hjälp av dragskon för att uppnå den perfekta passformen. Två funktionella fickor finns och benet avslutas sedan med en välanpassad mudd. Tillgänglig i storlekarna XS-7XL. Build Your Brands Sweatpants finns i sju olika färgalternativ: Svart, Mörkgrå, Navy, Olive, Burgundy och Grå.

Vänligen besök Texprints hemsida för att upptäcka vårt kompletta sortiment av anpassningsbara kläder från Build Your Brand. Vill du vara bland de första som får höra om nya tillskott i vår kollektion, tillsammans med andra nyheter, speci­al­fun­ktioner och exklusiva erbjudanden, prenumerera då på Texprints nyhetsbrev. Du får gärna följa oss på Facebook och Instagram.

Publicerat i Produktnyheter, Företagsnyheter och taggat print on demand, build your brand den