Print on Demand: Ingen Panik, Välj en Ekologisk Taktik!

En viktig aspekt i Texprints filosofi är engagemanget vi har för att minska vår påverkan på naturen till den lägsta tänkbara nivå. Vi uppfyller detta på olika sätt och vi letar alltid efter nya strategier för att göra vårt arbete mer hållbart samtidigt som vi tillhandahåller egendesignad merchandise med en kvalité av superlativ.

I Texprints lokaler arbetar vi för att försäkra oss om att energi och material används på ett så effektivt sätt som möjligt. Maskinerna vi använder kräver en noggrann tillsyn och våra produkter trycks med ett biologiskt nedbrytbart, giftfritt specialbläck som kallas NeoPigment™, vi valde denna metod för att bland annat spara på vatten. Till detta tillhandahåller vi en ständigt växande kollektion av kläder som är tillverkade av ekologiska material. Detta inkluderar den ledande tillverkaren Stanle/Stella. Deras produkter har certifieringen ”Organic Content Standard (OCS).

OCS skapades av Textile Exchange, vilket är en icke vinstdrivande organisation som grundades 2002. Deras mission är att skapa en globalt mode- och textilindustri som ger tillbaka mer än vad den tar från vår planet och har en positiv inverkan på naturen som upprätthåller den, samtidigt som de verkar för biodiversitet, vatten och jordkvalité. Dessa mål knyter an till Texprints filosofi att organisationen ska arbeta på ett miljövänligt sätt.

I kollektionen av ekologiska produkter från Stanley/Stella finns Mover 2.0 Joggingbyxa, vilket är en ny uppdaterad version av den omtyckta Mover..

Mover 2.0 Joggingbyxa
Från Stanley/Stella är Mover 2.0 en av de mest älskade produkterna, en byxa som erbjuder valmöjligheter samt är perfekt för både praktisk och casual användning. Unisexmodellen har ett elastiskt midjeband som kan justeras dragsnöre med metallförsedda dragsnören för att säkerställa den perfekta passformen. Flera fickor ser till att det finns gott om plats för de allra viktigaste sakerna. Något som inte syns är att fickorna nu är designade för att mobilen inte ska trilla ur fickorna lika lätt.

Dessa attraktiva byxor tillhandahålls i sju olika färger, ett urval är Svart, Latte, Khaki och French Navy. Storlekarna sträcker sig från XXS till 3XL och kan tryckas samt broderas med en egen design på flera olika platser av produkten.

Detta är bara en av många produkter i Texprints utbud som kan designas på egen hand och som är gjorda av ekologiska material. Upptäck hela utbudet här på vår hemsida!

Om du vill fortsätta få information från Texprint samt de senaste nyheterna och uppdateringar om vårt produktutbud samt speci­aler­bju­dande prenumerera då på vårt nyhetsbrev.
 

Publicerat i Produktnyheter den