Kuddar: Rekorden!

Välkommen till det tredje blogginlägget av vår roliga och spännande serie "Rekorden". Vi har redan tittat på några rekordbrytande mössor, kepsar och t-shirts, i denna upplaga vänder vi vår uppmärksamhet till kuddar. Som vanligt kan du förvänta dig det sublima och det löjliga, ibland i samma rekord!

Världens Största Kudde
Vi börjar med detta ovanliga bidrag till rekordböckerna, som slogs av anställda på Kinas Sinomax Group, ett företag som specialiserar sig på tillverkning av just kuddar och madrasser, men vanligtvis i en mycket mer hanterbar skala! Bekräftat av Guiness rekord som världens största kudde, mätte deras enorma skapelse 18,6 meter lång och 26,6 meter bred.

Flest Kuddar i Rad 
Som regel kan affärsmöten vara lite tråkiga, men det var definitivt inte fallet när anställda hos den internationella hemleverantören JYSK samlades i Tysklands huvudstad Berlin tidigare i år. Mötet kulminerade i att slå detta rekord, där anställda skapade en obruten linje av kuddar som sträckte sig häpnadsväckande 1 535 meter!

Rekorden i Kuddkrig
Kanske blir du förvånad över att höra att det finns flera rekord relaterade till kuddkrig? Här är tre av våra favoriter: 

·         På en kristen konsert 2019 i Minnesota, USA, som kallas Pulse Movement med över 60 000 besökare startade ca 10 % av deltagarna världens största kuddkrig, totalt deltog hela 7 681 kombattanter. 

·         Den längst pågående kuddkrig­stur­ne­ringen pågick i 40 år från 1966 till 2006 i Kalifornien, USA. Men deltagarna nöjde sig inte med att använda kuddar som tillhygge, de 100 kämparna som deltog i varje turnering satt osäkert på en stock en bit ovanför en stor lerpöl!

·         År 2022 sändes världens första pay-per-view kuddkrig, där tittare betalade $12.99 (cirka 136,00 kr) för att se matchen. Deltagarna, alla professionella boxare och MMA-fighters, deltog i tre brutala ronder av vad som beskrevs som hårt svingande med specialkuddar.

Flest med Munnen fångade Marshmallows, kastade med en Kudde, på En Minut
Vi avslutar med vad som måste vara ett av de mest bisarra rekorden som någonsin har satts. År 2019 använde Ashrita Furman från New York, USA, en kudde för att kasta upp 27 marshmallows i luften för att sedan fånga dem i sin mun, de 27 godisbitarna fångade han under 60 sekunder. Varför? Vi kan bara gissa...

Denna upplaga av vår blogg inspirerades av en av de senaste produkterna som lagts till i vår kollektion: ett lyxigt örngott skapat av experterna på Borganäs of Sweden. Tillgängligt i ditt val av klassiskt vitt eller lekfullt rosa, kan denna viktiga sängaccessoar skräddarsys med vilken design eller foto som helst med vår hållbara och toppmoderna Kornit-skrivare.

Det underbara örngottet från Borganäs of Sweden är bara en av en stor mängd plagg och accessoarer som finns för print on demand, direkt på plagg eller brodyr från Texprint. Vänligen bläddra igenom webbplatsen för att upptäcka vår kompletta produktportfölj och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter, uppdateringar, speci­al­fun­ktioner och mycket mer. Vi vill också bjuda in dig att följa oss på Instagram och Facebook.

Publicerat i Produktnyheter den