Egendesignade Kläder: Den Ikoniska T-Shirten från Fruit of the Loom

En sak som kunder förväntar sig av sina kläder är kvalité, särskilt de som är specialtryckta eller broderade. Det är därför många väljer plagg som de känner till från välkända märken vilka de litar på. Vi på Texprint är fullt medvetna om detta och därför hittar du att vår sida är fylld med några av de största namnen i branschen, såsom AWDis, Gildan och Stanley/Stella.

Ett annat av de världskända klädmärken vi säljer är Fruit of the Loom, vilket är ämnet för denna veckas upplaga av Texprint-bloggen.

Företagets historia kan spåras tillbaka till 1851, för mer än 170 år sedan. Detta år köpte bröderna Robert och Benjamin Knight, Pontiac Mills i Rhode Island, USA, och därmed etablerade 'B.B. and R. Knight corporation. Tygerna de började producera blev en omedelbar framgång och bröderna bytte namn på företaget till 'Fruit of the Loom' år 1856. Varumärket är därmed ett av de mest historiska i världen och föregår uppfinningar som telefonen, glödlampan och bilen!

Det verkliga genombrottet kom när Rufus Skeel, en vän till Knight-bröderna, började köpa tyg från Fruit of the Loom. Skeels dotter målade bilder av äpplen och andra frukter på tygbitarna, vilket visade sig vara extremt populärt bland Skeels kunder. Robert Knight älskade idén och ansåg att det skulle vara den perfekta symbolen för hans varumärke; Fruit of the Loom-logotypen, vilket är en bild av vindruvor, äpplen, vita vinbär och blad används än idag.

Idag är Fruit of the Loom en av världens största klädtillverkare och sysselsätter mer än 27 000 personer i 11 olika länder. Den stora majoriteten av deras plagg tillverkas i deras egna anläggningar, vilket ger märket enastående kontroll över kvaliteten.

Texprint är en stolt leverantör av Fruit of the Loom Iconic T, som verkligen lever upp till sitt namn och är den t-shirt vi säljer absolut mest utav. Tillverkad av kammad, ringspunnen bomull av oklanderlig kvalitet, finns T-shirten i ett stort utbud av storlekar för män, kvinnor och barn. Varje t-shirt kan dekoreras med en egen design på fram- och/eller baksidan med antingen brodyr eller DTG-tryck. Det finns mer än 30 olika färgalternativ att välja mellan, inklusive vit, Navy, Sage, Sunflower, Burgundy, Olive, Graphite och Cobalt.

För mer information om detta fantastiska plagg, vänligen besök respektive produktsidor på Texprins hemsida. För att hålla kontakten med oss och få massor av uppdateringar samt funktioner, prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på Facebook och Instagram.

Publicerat i Produktnyheter den