Custom Clothing: Cool Hats for Cool Cats!

Mössor och kepsar är ett av de mest personliga klädesplaggen som folk bär, valda för att göra ett uttalande om bäraren. Detta är särskilt sant när mössan eller kepsen är skapad efter specifika krav och en unik design, vare sig denna är tryckt eller broderad. Här på Texprint erbjuder vi ett stilblandat utbud av mössor och kepsar redo att designas och att välja mellan, flera av vilka är skapade av den välkända märket och tillverkaren Beechfield Brands.

Med över 30 års erfarenhet och ett enastående rykte för både produktkvalitet och miljö­medvetenhet, producerar Beechfield Brands ett brett urval av produkter (detta inkluderar det fantastiska utbud av väskor som tillverkaren har vilket presenterades i förra utgåvan av Texprint-bloggen). Här visar vi några av Beechfield Brands mössor och kepsar som vi tillhandahå­ller, var och en av dessa är tomt blad som bara väntar på att bli tryckt eller broderad efter dina exakta specifikationer med vår toppmoderna maskiner.

Beechfield Original Cuffed BeanieBeechfield B45 Original Cuffed Beanie
Termen 'beanie' härstammar från 'bean', ett gammalt slangord som helt enkelt betydde 'huvud'. Medan denna typen av mössa ursprungligen var ett arbetsplagg, blev den snart ett populärt modeplagg som kombinerar stil med praktiskt värde och idag bärs beanies av alla olika typer av människor; denna popularitet innebär att beanies är en utmärkt artikel att lägga till i ditt sortiment för Print on Demand.

The Original Cuffed Beanie är en av signa­tur­ar­tik­larna skapade av Beechfield Brands och är en konsekvent bästsäljare. Tillverkad av taktil, bekväm Soft-Touch akryl, är mössan gjord med en hållbar stickteknik med dubbla lager och är avslutad med ett attraktivt mudd-element. Det finns hela 57 färgalternativ tillgängliga som spänner över hela regnbågens alla färger, inklusive subtila toner som Caramel, Ash and Almond tillsammans med livliga nyanser som Fire Red, Fluorescent Pink and Sapphire Blue.

Beechfield B610 Snapback Rapper CapBeechfield Snapback Rapper Cap
Den ultimata accessoaren i stilfull streetwear, Beechfields Snapback Rapper Cap är tillverkad med den klassiska fempa­nel­de­signen och är utrustad med en retro snapback för att ställa in storleken. Sydda ventilationsö­glor kombineras med ett lätt twilltyg i 100 % bomull för att säkerställa att bäraren känner sig lika cool som den ser ut. Oavsett om du väljer värmetransfer eller brodyr för att prägla den smarta kepsen med din valda design, kan du välja mellan 11 ikoniska färgalternativ inklusive Purple, Burgundy, Orange, White, Black and Classic Red.

Vänligen bläddra igenom vår webbplats för att upptäcka vår kompletta kollektion av anpassningsbara mössor och kepsar. Vi inbjuder dig också att prenumerera på vårt regelbundna nyhetsbrev via e-post och att följa oss på Instagram och Facebook.

Publicerat i Produktnyheter den